Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

14

Comunicació i Patrimoni Cultural

JORNADES 14 Desembre 2011 al 15 Desembre 2011

VIII Jornades anuals de la Taula de Comunicació

Tant el sector dels mitjans de comunicació com el sector cultural treballen en l’àmbit de la difusió del coneixement i és en aquest sentit que ofereixen un servei a la societat. Però tot i compartir el mateix objectiu, el món de la comunicació i la cultura funcionen sovint com dues realitats paral·leles. Aconseguir que els agents culturals percebin als mitjans de comunicació com a aliats per guanyar en difusió i presència pública, i que els mitjans facin una aposta més decidida per oferir a la seva audiència continguts culturals de qualitat és una fita encara per assolir.


És tenint en compte aquesta realitat, que la Taula de Comunicació ha decidit triar el leit motiv de Comunicació i Patrimoni cultural com a eix vertebrador de la vuitena edició de les seves jornades temàtiques, que organitza des de l’any 2000 amb l’objectiu de fomentar el debat, la reflexió i l’anàlisi dels mitjans de comunicació.

Organitza:

Taula de Comunicació

Arxiu adjunt:

Horari: Matí i tarda

Lloc: Seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Rambla de Catalunya 10, pral, Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte