Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

14

III Jornades sobre Festivals de Cinema a Barcelona

JORNADES 14 Desembre 2011 al 15 Desembre 2011

Donada la proliferació d’esdeveniments audiovisuals i la situació de crisi i retallades, les entitats del sector cultural interessades a plantejar i buscar resposta a les problemàtiques que genera l’organització i continuïtat d’aquest tipus de certàmens senten la necessitat debatre sobre el sector.


Amb aquest motiu essencial de fons les III Jornades Sobre Festivals de Cinema, organitzades per CI&VI Festivals de Catalunya en col·laboració amb l’Institut Català de les Industries Culturals (ICIC), la Diputació de Barcelona, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Direcció Gral. de Política Lingüística, oferiran als gestors culturals, professionals del sector i estudiants l’oportunitat de: - Debatre sobre el paper dels mateixos dins el sector audiovisual. - Rebre formació sobre gestió d’esdeveniments audiovisuals. - Exposar models concrets de festivals internacionals per a la reflexió sobre els models que s'apliquen actualment a Catalunya.
- Donar a conèixer la programació pròpia de festivals a municipis no habituats a aquest tipus de programació cinematogràfica. - Formar a nous públics.


 Preu entrada: 3 euros. Les Projeccions es faran als Cinemes Girona de Barcelona.


 

Amb la col·laboració de l'APGCC

Organitza:

CI&VI Festivals de Catalunya

Arxiu adjunt:Programa

Horari: Consultar programa

Lloc: Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte